View Single Post
Vechi 14.02.2010, 13:17:45
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ar14rai Vezi mesajul
Deci, sa fim buni, sa fim credinciosi, sa ne iubim aproapele si sa mancam in continuare de dulce... ca, oricum nu conteaza... Sa-i incurajam si pe cei ce zic: Nu-i pacat ce bagi in gura, ci ce scoti., ... sa nu ne infranam poftele pantecelui...

Deci in 2010, lumea e mai moderna, a evoluat, nu mai facem si noi ce au facut batranii (apropo ati auzit ca pe vremeri se spalau oalele inainte sa inceapa postul, sa nu mai fie pic de grasime pe ele? Fraierii!, nu? si noi oricum avem detergenti buni...), noi suntem mai spirituali azi.

Iertare pt ironie.
Stiti care e cea mai mare ironie, parinte? Bunica-mea, femeie credincioasa cu scaun la cap, mi-a spus ca a auzit ea la postul Trinitas cum ca nu stiu ce parinte ii sfatuia pe credinciosi sa tina post fiecare acolo, cat poate, cu placere... cat il lasa inima si oprganismul, sa nu dea in vreo boala ceva, din cauza postului... deci unii preoti chiar asta si recomanda, iar lumea se amageste si gaseste temei! Iar lumea se amageste! Eu mi-as dori sa tin tot postul, pentru ca asa mi-a spus parintele meu duhovnic, si pentru ca am auzit astazi la biserica ca postul este arma duhovniceeasca. Nadajduiesc sa ma aute Dumnezeu.