Citat:
În prealabil postat de ar14rai
Dar o femeie de 45 de ce nu infiaza un copil sa-l creasca?
|
ce bine ar fi sa fie lucrurile atat de simple cu infiatul asta de copiii.
Te-ai gandit vreodata ca aceste femei isi doresc sa infieze copii si nu pot?
Exista si cupluri casatorite care intampina mari probleme in a infia un copil (si nu vorbesc aici de pretentiile lor ci de tampenia de sistem cica "social").
Insa, cand vine vorba sa fii femeie singura necasatorita este aproape imposibil sa ti se aprobe sa infiezi un copil. Nu vorbesc in necunostinta de cauza, matusa mea este in aceasta situatie.
Desi are o situatie materiala foarte buna, are casa proprietate personala cu 3 camere, un serviciu f bine platit, masina personala etc, nu poate sa-si reverse dragostea decat asupra pisicilor ei.
A facut nenumarate cereri de adoptie, dar datorita faptului ca nu este casatorita i-au fost refuzate toate. Nici macar nu s-a interesat cineva sa vada ce situatie are, ca este o femeie credincioasa, serioasa, cu studii, cu timp disponibil si cu o foarte mare dragoste de daruit (se poate vedea aceasta dupa grija cu care isi ingrijeste florile si pisicile - altceva nu i s-a oferit ocazia sa ingrijeasca).
Ce sa faca daca Dumnezeu nu i-a randuit un om care s-o ia de nevasta? Sa nu credeti ca ar fi fost ea pretentioasa sau mai stiu eu cum. Si nu este nici vicioasa si nici urata nu a fost (zis a fost pentru ca acum deja are 52 de ani, insa cand era mai tanara era f frumoasa si este si acum) insa, pur si simplu nu a intalnit pe nimeni cu care sa-si uneasca viata.
A vrut sa infieze un copil insa nu a fost posibil.