Citat:
În prealabil postat de mihailt
.
.
.
Ca parere personala cred ca Antihrist va fi probabil european din popoarele crestine ca acum noi ne numim "evrei" adica poporul lui Dumnezeu.Asa cred ca se intelege ce zice Sfantul Ioan Damaschinul de antihrist ca va fi "evreu".
Nu din neamul evreilor.Iar daca e sa intelegem ce zice Sfantul Ioan Damaschinul "dintr-o maica curva" poate Sfantul Ioan Damaschinul zice ca va fi dintr-o biserica afectata de invataturi neortodoxe.
Ca Maica noastra e Biserica iar tatal este Dumnezeu,Preasfanta Treime.
Asta e proasta mea parere personala referitoare la profetia Sfantului Ioan Damaschinul.
.
.
.
|
Citat:
În prealabil postat de mihailt
|
Interesant dupa ce am numit indirect BC "maica curva" folosind proorocia Sfantului Ioan Damaschinul fratele orthodoxia.i.thanatos numeste BO Rusa cum vedeti mai jos.
Citat:
În prealabil postat de orthodoxia.i.thanatos
ROCORul s-a unit cu Patriarhia Moscovei in 2007 dar si-a pastrat identitatea (ca un fel de mitropolie in cadrul PM). Asa a dispus FSB-KGB-CEKA pentru ca inca mai sint Biserici rusesti care trebuie supuse Diavolului si, probabil, ca sa arunce umbra sfinteniei sale trecute si peste acea tirfa obosita a Babilonului.
|
Asta nu face decat sa confirme ca de fapt apartine BC nu vreunei Biserici Ortodoxe.
Vedeti ca zice "Cristos" in loc de Hristos ,sacramente in loc de Sfinte Taine.
Poate o fi aiureala parerea mea de aci ca sunt si eu om pacatos si prost si gresesc de multe ori.