View Single Post
Vechi 12.02.2010, 21:09:50
mirabela mirabela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2009
Locație: germania
Religia: Ortodox
Implicit

Roaga-te sf Nectarie, dar din suflet. Te va ajuta mult. Citeste pe acest forum, minunile Sf. Nectarie, ai sa gasesti cazul unei preotese din sibiu, avea sarcina extrauterina, s-a rugat sf Nectarie, si a nascut o fetita normala, pe care o cheama Nectaria.

Citat:
În prealabil postat de alina_din Vezi mesajul
Doamne ajuta! Eu sunt membru de putin timp pe acest forum si vreau sa impartasesc cu voi problemele cu care ma confrunt. Nu stiu daca este potrivit sa vorbesc depre problema asta aici. Sunt casatorita de 4 luni si ne-am dorit bebe inca de la inceput dar nu a fost cu putinta. Si pentru ca Bunul Dumnezeu pentru ca ne iubeste ne mai si cearta din cand in cand ca sa nu trezim spre pocainta ne-a dat o incercare....acum o saptamana si cateva zile am fost la un pas de moarte. Am ajus de urgenta la spital. Diagnostic sarcina tubara stanga mai pe intelesul tuturor...extrauterina. Am avut trompa uterina rupta si abdomenul plin de sange. Eu stiu ca pentru pacatele noastre ne trimite Domnul astfel de incercari. Durerea mea cea mare este ca am fost avertizata ca este risc foarte mare sa fac a doua extrauterina. Stiu ca nu trebuie sa-mi pierd increderea in Dumnezeu si ca trebuie sa intensific rugaciunea.Ceea ce la oameni este cu neputinta la Dumnezeu este cu putinta. Nu vreau nicidecum sa-mi pierd nadejdea ca voi samizli si eu asa cum imi doresc foarte mult. Dar ma ingrijoreaza foarte tare ca nu cunosc in Pitesti, unde domociliez in prezent, nici un medic cu frica de Dumnezeu si care sa nu faca avorturi. Iar eu in medici care fac crime nu am incredere. Pe perioada spitalizarii am fost ingrozita de ceea ce am vazut in spital. Parca era adevarat abator. Se faceau avorturi cu zecile, zilnic....offf
Reply With Quote