Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
1 Corinteni 12:
4.Darurile sunt felurite, dar același Duh. 5.Și felurite slujiri sunt, dar același Domn. 6.Și lucrările sunt felurite, dar este același Dumnezeu, care lucrează toate în toți. 7.Și fiecăruia se dă arătarea Duhului spre folos. 8.Că unuia i se dă prin Duhul Sfânt cuvânt de înțelepciune, iar altuia, după același Duh, cuvântul cunoștinței. 9.Și unuia i se dă întru același Duh credință, iar altuia, darurile vindecărilor, întru același Duh; 10.Unuia faceri de minuni, iar altuia proorocie; unuia deosebirea duhurilor, iar altuia feluri de limbi și altuia tălmăcirea limbilor.
|
Da, Anca. Dar ce stiu eu cu siguranta este ca Sf Scriptura este adevarata si ceea ce este acolo trebuie sa cred. In rest...cum spune si Alin, de unde imi dau seama care sunt profetii adevarate si care nu? Prefer sa raman suspicioasa, si nu cred ca gresesc. Mai bine nu ma incred in nimic care nu este sigur, decat sa ma incred in prostii si inselari. Eu nu am nevoie sa stiu ce se va intampla in viitor. Si daca vine sfarsitul lumii, ce-i? Ca si crestini, asa ceva nu trebuie sa ne sperie, ci sa ne bucure, nu?