Citat:
În prealabil postat de clementia
pentru ca parintele cleopa ne invata sa nu credem in vise. spune ca aceia care cred in ce au visat sunt ademeniti de necuratul.
|
nu totdeauna sunt ademeniri.sf ap PAVEL zice ca si duhurile sa le cercetam.trebuie sa fim atenti si la cum se manifesta cel ce viseaza dupa vis.am cunoscut persoane care au vise ,chiar si eu personal care se adeveresc.nu zic ca toate vise sunt bune dar trebuie cercetate cu luare aminte si deosebite cele bune de cele rele.sunt vise si vise.unele de la dumnezeu si altele de la cel rau.nu te sfatuiesc sa te increzi prea tare in vise dar nici sa nu le treci cu vederea pe toate. nu cunosc toate detaliile visului sau viselor sa te sfatuiesc sa tii cont sau nu .din ce cunosc despre visele cu persoane plecate se poate sa fie o legatura afectiva reciproca si mai interactioneaza uneori.cei plecati dintre noi nu dispar sau se rup definitiv de noi cei vii ci se pastreaza o legatura prin credinta si biserica de aceea si rugaciunile bisericii pt cei adormiti.datorita acestei legaturi ne rugam la moaste si la sfinti.are dreptate si parintele cleopa