View Single Post
Vechi 11.02.2010, 15:09:33
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Mie toata situatia mi se pare cel putin ridicola. M-am uitat azi pe Apologeticum si am vazut un filmult in care "un grup de pelerini" i-au dus parintelui Iustin ditamai tortul cu frisca si fructe glasate de ziua lui. Au intrat buluc in chilie, au cantat un Cuvine-se cu adevarat fara vlaga, dar un La multi ani mai animat, l-au pus "sa taie tortul", si ce e mai dezgustator, toata lumea facea poze, chiar si in timpul rugaciunii, fie cu apartele de fotografiat care mai de care mai mari si mai profesioniste, fie cu telefonul mobil, fie filmau, care mai de care incercand sa aiba o pozitie mai buna. Mai era mai demult o poza pe albumul unui forumist in care unul dintre fratii Roncea ii facea poze parintelui Iustin bagandu-i-se in ochi -- cica sa fie cat mai expresive. Si probabil ca celalat frate Roncea facea poze la cum face frate-su poze ...

Nu isi dau seama ca asa se promoveaza idolatrizarea unui om? Fiindca oricat de induhovnicit ar fi cineva, este un om. Cam unde, in ce tara, sau chiar inc e religie sau confesiune, se mai intampla asa ceva? Asa se manifesta dragostea si respectul la romani?

Apoi parintele este batran, slabit, chiar tusea destul de urat la un moment dat la treaba cu tortul, chiar are nevoie de tot felul de curiosi in chilie care sa il vada si sa ii faca poze? Si sigur, daca ia un microb de la gloata si se imbolnaveste, indata apar zvonuri cum ca a fost un atentat, cum ca precis masoneria/patriarhie/illuminati au vrut sa il omoare.
Reply With Quote