View Single Post
Vechi 11.02.2010, 02:19:07
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

...sau pur si simplu au fost batrani, s-a intamplat o complicatie la boala lor si au murit. Oare cati alti batrani de varsta lor, sau chiar mai tineri nu mor in moduri mult mai stupide? Si ei sunt victime ale unor atentate? Sau poate patriarhii nu au voie la o moarte normala, trebuie sa moara neaparat la peste 100 de ani, in nici un caz la spital, si mai stiu eu, in cantece de ingeri?

Citat:
Prin urmare, in consecintza etc, prezenta dansului ar fi devenit cam 'stanjenitoare' si 'deranjanta' pt. cei in cauza (adica antihristii ecumenisti, ereticii, infiltrati si in conducerea & ierarhia BOR, care incearca si cauta, subtil si cu mare viclenie, prin orice mijloace marsave (intimidare, santaj, 'reducerea la tacere' a 'opozantilor' chiar si prin crime), sa denatureze adevarul si sa schimbe - adica strambe si strice - dogmele BOR si al Bis. Crestin-Ortodoxe, in general, din toata lumea etc, de ex. scurtarea slujbelor si eliminarea unora din Sf. Taine sau/si a unora dintre rugaciunile mai importante; promovarea 'tolerantei' inter-religioase; spovedania in comun, adica 'la gramada' si introducerea femeilor in taina preotiei, ca si la catolici; accesul femeilor in Sf. M-te Athos s.a.m.d.)
De unde le scoateti voi, anti-ecumenistii, pe toate astea??? Cine vrea lucrurile astea? Care Sf Taine sa se scoata? Ce spovedanie in comun? Unde s-a mai auzit de asa ceva? La catolici nu se face in comun, la protestanti nu prea se face deloc. Deci de unde pana unde...? De cand sunt femei preoti la catolici? Cred ca poate sa se darame Basilica Sf Petru peste Benedict si asa ceva nu se intampla. Chiar cui credeti ca ii pasa de Muntele Athos in afara ortodoxiei?
Reply With Quote