Citat:
În prealabil postat de Adelinne
Hmm sincer aici nu este vorba despre o fosta desfranata ...tema era o desfranata ,adica o femeie care face pacatul in sine ; eu as vrea sa cred ca exista barbati care vor sa schimbe femei care comit acest pacat ,DAR in general eu observ barbati care nu mai vor sa stie de femei si vor sa ajunga sfinti ceea ce ma impresioneaza. Am intalnit un parinte calugar pe nume Calinic care mi-a spus ca imi intelege durerea ca si el a trecut prin asta ,dar dupa durere a ales sa slujeasca Domnului si sunt sigura ca virtutile lui sunt multe ,are darul inainte vederii si poate multe alte daruri pe care nu le stiu .Sfaturile lui au fost si sunt mereu pretioase ,parerea mea este sa incercati sa fiti pe langa oamenii lui Dumnezeu si primiti cu bucurie mana intinsa catre voi.
|
Nu prea am inteles ce ai vrut sa zici in partea a doua. Dar la ce am inteles iti raspund:
Oare un barbat s-ar casatori cu o desfranata imediat, luand-o de la coltul strazii? In perioada pre-casatorie e clar ca femeia nu ar mai fi o desfranata, deci ar deveni o fosta. Iubirea poate schimba multe intr-un om. Din nou sunt surprinsa de cit de categorica este privita o astfel de femeie! Si nu tocmai placut !
Doamne ajuta!