View Single Post
Vechi 10.02.2010, 20:12:26
Adelinne's Avatar
Adelinne Adelinne is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Adelinne
Smile

Citat:
În prealabil postat de hanico Vezi mesajul
De ce rizi? Oare de ce consideram sufletul unei astfel de femei pierdut pentru vesnicie incit sa nu mai fie in stare sa se rupa de viata dinainte? Sunt atatea femei sfinte in calendar care inainte au trait in desfranare si au ajuns prin post si viata aspra la sfintenie, daca ele au putut atata oare o femeie desfranata (fosta desfranata - mai precis) nu poate sa o ajute Dumnezeu si pe ea sa fie o buna sotie si mama, daca nu si mai mult?
De ce trebuie sa privim la modul atat de categoric o astfel de persoana? Nici noi nu suntem sfinti si excelam si noi intr-un pacat oarecare, asta inseamna ca nu ne mai putem mintui daca punem inceput bun si schimbam viata noastra?
Slava Domnului pentru mila sa pentru noi, ca altfel ne-am pierde!
Har si binecuvantare de la Domnul!
Hmm sincer aici nu este vorba despre o fosta desfranata ...tema era o desfranata ,adica o femeie care face pacatul in sine ; eu as vrea sa cred ca exista barbati care vor sa schimbe femei care comit acest pacat ,DAR in general eu observ barbati care nu mai vor sa stie de femei si vor sa ajunga sfinti ceea ce ma impresioneaza. Am intalnit un parinte calugar pe nume Calinic care mi-a spus ca imi intelege durerea ca si el a trecut prin asta ,dar dupa durere a ales sa slujeasca Domnului si sunt sigura ca virtutile lui sunt multe ,are darul inainte vederii si poate multe alte daruri pe care nu le stiu .Sfaturile lui au fost si sunt mereu pretioase ,parerea mea este sa incercati sa fiti pe langa oamenii lui Dumnezeu si primiti cu bucurie mana intinsa catre voi.
fiti dar intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii." - Matei 10:16

"Nadejdea mea este Tatal, Scaparea mea este Fiul, Acoperamântul meu este Sfântul Duh.
Treime Sfânta, slava Tie !" (Sfântul Ioanichie)
Reply With Quote