View Single Post
Vechi 10.02.2010, 02:45:45
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Dar pe tine Laurentiu Dumitrescu, nu te ingrijoreaza acest lucru care se intimpla la Prislop si in ce directie se indreapta acei oameni?. Din ce scrii iesi in evidenta ca fiind totusi un ginditor crestin cu discernamint care-si poate da seama ca multa lume face ce face din disperare, din frica din deznadejde.
Cred ca stii de la Sf Parinti la ce duce starea de frica si neincredere in autoritati, traumatizati psihic de stirile gen Razboi intru Cuvint ca nu se mai poate face nimic si este jale pretutindeni. La nimic bun!
Acei oameni devin foarte labili si este de ajuns o scinteie din partea unor maestrii... pentru a ajunge la anarhie!
...In fine fiecare cu felul sau de a vedea lucrurile. Noroc ca daca dorim avem posibilitatea garantata in constitutie sa ne tinem departe unii de ceilalti(chiar foarte departe!!!)
Slava Domnului!.
Doamne-ajuta!

Nu, frate draga. O fac din iubire. Cand o sa ajungi la Prislop o sa intelegi.
In ceea ce priveste dreptul constitutional, eu am ales sa tin aproape. Asteptam "provincia".

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."