View Single Post
Vechi 10.02.2010, 01:42:16
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Stai usurel nu te grabi tu cu concluziile. Tu ai afirmat in celalalt mesaj, nu aici, nu mai stiu unde, chiar il cautam...unde mi-ai scris tu o polologhie intreaga ca Parintele s-a abtinut sa raspunda "provocarilor" BOR, sau ceva de genul asta.
Hai acolo sa vedem...o gasesc eu
Doamne-ajuta!

Iar gresiti. Macar sunteti consecvent. Nu am scris nicaieri ca Sf Arsenie Boca "s-a abtinut". Nu am scris nici despre "provocarile BOR la adresa sa". Si asta pentru simplu fapt ca nu am gandit niciodata astfel. Incepe sa semene cu vorba aceea: din greseala in greseala pan-la victoria finala.

Adevarul este ca ceea ce se intampla in Romania, la Prislop, este unic in lume. Nimeni nu a mediatizat evenimentul de la 28 noiembrie 2009 si totusi zeci de mii de oameni din toata tara au venit, ca la un semn divin, sa-l omagieze. Acel semn divin, care nu va putea niciodata sa fie interzis, a fost si ramane iubirea.

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."