Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Mie nu-mi repugna nimic, nu stiu daca ai observat, eu lucrez si am lucrat cu tot felul de categorii de oameni de religii si culturi diferite, insa ce imi repugna intradevar este sa fiu curios ce au prostituatele sub haine. Nu sunt interesat deloc in acea forma de "dragoste"
|
Te rog spune-mi oare niciodata nu te-ai gandit cand ai trecut pe langa o prostituata cat de greu i-ar sa se redreseze?Oare este cineva in lumea asta care ar dori sa le ajute sa se redreseze,sa iasa din acest cerc vicios?Ii pasa cuiva?Sunt multe care ar vrea sa iasa cu siguranta,dar nu au cum.Sa zicem ca si-ar gasi un loc de munca si ar vrea sa-si schimbe viata,nu numai ca nimeni nu le-ar ajuta,dar ar fi aruncate inapoi de noi toti care le-am judeca si le-am tortura amintindu-le unde le este locul,impingandu-le sa faca din nou ceea ce faceau,pentru ca nu le putem ierta.Le-ar trebui o mare forta sufleteasca pentru a razbi,pentru a sterge acest stigmat.Cati dintre noi ne-am "demite" sa stam de vorba,sa le indrumam poate sa le sprijinim financiar pentru un timp?Cati dintre noi ar vedea acea scanteie de suflet daruita de Hristos fiecaruia dintre noi in acele femei?Te-ai gandit vreodata ca toti suntem de vina ca exista asa ceva?Te-ai gandit vreodata ca daca nu ar exista barbati care sa le transforme in asa ceva nu ar mai fi?Eu asa cred si de multe ori mi-a parut rau pentru ele si o sa-mi para,desi nici eu nu fac nimic care sa le ajute pentru ca nu am curaj.Dar daca ar veni la mine asa o persoana sa-mi ceara ajutorul cu siguranta ca i l-as da,cu mare bucurie.E simplu sa stai la calculator si la caldura, cu ai tai in jur si sa filozofezi...Doamne ajuta!