Subiect: Tara mea
View Single Post
Vechi 09.02.2010, 00:52:28
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Ma deranjeaza foarte tare elevii mei de aici care sunt neadaptati si de asta injura tot ce este belgian si lauda tot ce este de al lor. Cand tara asta i-a primit si i-a hranit si i-a salvat, pe parintii lor cel putin, de la saracie si uneori si de la moarte. Pai frate, unde va este recunostinta? Daca nu va place aici, plecati inapoi.. imi vine sa le zic. ;-)
Una este sa-ti cunosti radacinile si alta este sa traiesti cu fundul in doua luntri.
Stiu, dar pentru ei cred ca este greu, mai ales daca vin dintr-un background ne-european. Pe de o parte parintii lor nu s-au mutat din tara lor de bine ce le era, pe de alta parte aici este o alta lume decat cea pe care ar vrea-o ei, copiii cresc cu nemultumirile parintilor care nu-i cresc ca belgieni, ci ca un fel de expats, apoi la scoala aud altceva....Nu stiu, mie mi-ar fi enorm de greu sa ma mut intr-o tara care n-are nici o treaba cu valorile inc are m-am format, ceva gen tara musulmana, sau asiatica, sau eu stiu ce.

Pe mine ma enerveaza romanii imigranti care se plang in continuu de tot felul de chestii care mai de care mai ridicole, de asta si cam evit comunitatile romanesti.
Reply With Quote