View Single Post
Vechi 08.02.2010, 16:16:43
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
Cat de adevarat..
Dar legat de Cruce (mie mi-e frica de ea, recunosc), ma gandesc ca o cruce e si sa incerci sa mentii si sa sporesti darul pe care ti l-a facut Dumnezeu. In cazul meu e vad casatoria si pe sotul meu ca pe un dar de care trebuie sa am grija (el fiind mult mai gospodar decat mine de fapt =))) asa ca mai curand eu ii sunt lui cruce)
Ma bucur ca esti de acord. Da, cu siguranta aceasta notiune de " A-ti putra crucea!" poate avea diferite sensuri, in functie de fiecare...si tocmai de aceea nu cred ca exista undeva vreo obligativitate sa suporti orice, sau de a te anihila total...

Poate ca intr-adevar dintr-un anumit punct de vedere femeile puternice sunt tocmai acelea care reusesc sa treaca peste toate, cu credinta si motivatie personala...iar slabe sunt acelea care ajung sa inebuneasca dupa ce trec prin cateva situatii socante ( pentru ele dar nu pentru toate).

Eu cunosc femei care s-au maritat de tinere, sefe de promotie, extrem de inteligente...si din momentul in care au descoperit ca sotul le inseala...au innebunit, deci nu e o gluma deloc!

Nu se poate generaliza, pentru ca noi nu cunoastem limitele celor din jur, sensibilitatea lor...si gradul in care sunt afectati iremediabil de lucruri pe care altii le pot lua mult mai in usor!
Reply With Quote