dragii nostri
in primul rind ii multumesc din suflet in numele familiei mele doamnei sau domnului anonim care este alaturi de noi in continuare ajutorul dumneavoastra este tare binevenit in aceste momente in care ma simt tare neputincios fata de familia mea .Am pus pomelnic pentru domnul aurel Dumnezeu sal odihneasca in pace aveti un suflet mare si mereu ma rogpentru dumneavoastra si familia cu toti cei dragi.Am platit la bloc 270 de lei am schimbat butelia si am mai luat deale gurii in casa copii sint bine ne asteapta 3 zile inportante e ziua lor emilian face 3 ani in 27 februarie pe 8 martie cristian face 1 an iar ionica face 7 ani pe 24 martie eu am fost chemat pe 1 martie la servici imi dorescdin suflet sa treaca timpulmai repede sa incep serviciul ne este greu mai sint putine zilesi vine chiria si nu stiu ce vom face multa suferinta este in ziua de astazi si multi oameni care nu pleaca capul in fata lui Dumnezeu si el judeca pe fiecare dupa cum stie.Rugativa la Dumnezeu si Maicii domnuluipentru noi si noi ne rugam neincetatpentru toti cind merg la biserica ma simt usuratsufleteste Dumnezeu ia trimis spre noipe unii oameni si ii multumesc din suflet zi de zi.Marog la Dumnezeu satreaca si luna asta sa pot lucra ca tare este greu pentru noi ma uit la emilianca ia ramas papucii mici si nu pot lua altii plinge citeodata ca il dor degetele .Dragii nostriDumnezeu si Maica domnului sa va ajute pe toti va doresc din suflet sanatate multa si tot ce va doriti in primul rind sanatate si multumiri.Ramineti alaturi de noiuasacum ati fost si sinteti ca o familie pentru noi.Doamne ajuta.AMIN
|