Citat:
În prealabil postat de sophia
Asa ceva nu se poate Eduardd.
1. Ar trebui sa stam cu cartea liturghiei in mana si sa urmarim pas cu pas ce rugaciuni spune.
2. Nu stiu/nu auzim ce se spune in altar. M-ati tot certat pe mine ca ma intereseaza ce se intampla in altar...
3. Preotul le stie pe ale lui si nu asculta de noi. El este sef in biserica lui, altfel am avea mai multe de spus si noi.
Eu am incercat de atatea ori sa lamuresc probleme cu parintele si tot degeaba. Mai mult rau imi fac in suflet.
Si iarta-ma dar in primul rand nu stiu daca se face liturghie vineri si miercuri in general, daramite tot timpul.
Si pe urma daca sunt preoti de mir si au 4 zile in saptamana liturghie, dupa canoanele lor, nici nu mai au voie sa fie insurati. Vorbesc f.serios, fiindca o zi inainte si una dupa nu au voie la sotie.
Da, vecernii stiu si eu ca se fac multe in saptamana.
Ah, se poate altceva: o zi o tine (liturghia) un preot din biserica, in alta celalalt (in tara sunt de obicei macar 2 preoti intr-o parohie).
|
Sophia, sunt preoti de mir casatoriti care traiesc in curatie de 30 de ani.
|