View Single Post
Vechi 16.03.2007, 19:15:30
Catalina Catalina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2006
Implicit

Iti raspund la intrebari d-le Calator .
1)Infractorul Argeseanu , inainte de al bate pe fiul meu l-a agresat pe alt baiat , pe nume Baltag M . Acest Baltag a fost batut de foarte multe ori de acest Argeseanu si ca prin minune acum a fost chemat sa depuna marturie pt Argeseanu , declarand odata ca el in acea seara era insotit de Argeseanu si in a doua declaratie declara ca era cu un alt baiat . Acesta a fost fortat sa minta ori a fost platit sa minta . Este un tanar fricos si care a venit cu o varianta mincinoasa ,incat sa-l scoata pe procurorul necinstit din necaz .
Acesti trei infractori au atacat exact asa cum am scris pe forum , fara motiv . Asa fac ei intodeauna . Fiul meu nu este unica victima a lor din acest cartier . Multi tineri au mai patit asa ceva . Greu de crezut ,dar este adevarat . Cei care il insoteau pe fiul meu au stat si s-au uitat cum este batut cu picioarele si pumnii ,la fel ca toata lumea , care era in jur . Nu il cunostea pe fiul meu decat din vedere ,ca locuind in cartier .
Fiul meu nu este deloc agresiv , este respectat in cartier de tineri ,ca fiind un baiat care isi vede de treaba lui . In schimb acesti trei infractori sunt cunoscuti ca niste cai breji . Ce n-au facut acestia in viata lor ,toate relele posibile , numai un lucru bun , nu .

2) Acea bata era de basse-ball , fiul meu a gasit-o demult timp pe afara , deci nu am cumparat-o noi ,poate cum ati crezut .
Intr-un asemenea moment , de panica , credeti ca asta trebuia sa fac ? Sa-l intreb pe prietenul fiului meu la interfon , cu ce il bat ,cati sunt ,daca au cutit , etc ?
Asta inseamna ca eu trebuia sa fac o ancheta inainte si apoi sa plec sa vad ce se intampla . Dvs asa ati fi facut ?
Cred ca dvs locuiti intr-un cartier decent ,nu ca al nostru si de aceea aveti alt mod de gandire . Va este greu sa credeti ca un om poate fi batut asa din senin ? Drept dovada este ca mai toti fratii Geonea au fost si sunt inchisi in penintenciarul Barcea . Unii pt batai ,alti pt furturi , alti pt santaj ,recuperare de bunuri si incendiere de case .

3) Cand ne-am intalnit cu fiul meu , l-am intors pt a merge catre politie , deoarece aceasta a fost anuntata de foarte multe persoane . Si trebuiau sa soseasca dintr-un moment in altul . Sotul meu a intrebat pe cei doi tineri (care de fapt erau agresori ) cine l-a batut pe fiul meu ,pt a spune politistilor cine sunt cei care l-au batut ,deoarece se instaurase 'legea taceri' . Si sotul meu nu a mers catre acel grup , care i-a fost indicat de cei doi tineri si care era la circa 10 m in fata lui . Infractorul Argeseanu ,auzind semnalul pe care unul din cei doi tineri intrebati i l-a dat printr-un fluierat si acesta a venit la sotul meu si incepu sa zbire cat il tinea gura . De unde sa stie sotul meu cine sunt agresori ,daca nimeni nu-i spusese , fiul meu ,nici atat , din cauza socului suferit si a vatamarilor aduse fetei si corpului .
Sotul meu nu este un Hercule , are 1, 72 m si vro 60 kg , cam asa . Si de abia iesise din spital ,unde a fusese internat mult timp , cu probleme serioase de coloana . Si el nu se cearta cu lumea sau sa se puna cu infractori din cartier ,este un om retras care isi vede de treaba lui . Si el nu foloseste forta fizica pt a rezolva o problema , considera ca pe cale verbala se rezolva problemele , discutand frumos nu cum fac infractorii ,injurand si batand lumea .
Daca Politia venea cand a fost anuntata ,eu si sotul meu nu mai eram batuti . Dar acestia de ce sa se deranjeze intr-o noapte de iarna sa vina in cartierul nostru ? 'Lasa-i sa se omoare intre ei , mergem sa-i adunam mai tarziu .' Stiu cum gandesc politisti ,deoarece printre clienti mei am sunt si politisti si sotii de politisti . In seara de revelion , a anului trecut , un grup de tineri au fost batuti cu bate si injunghiati de un grup de infractori . Cine credeti ca erau acesti infractori ,care au atacat acel grup de tineri ?
Prieteni lui Argeseanu ! Unu dintre agresosori fiind un frate de al fratilor care l-a batut pe fiul meu . Unul dintre cei batuti a fost injunghiat ,iar altul a fost lovit direct infrunte cu bata , pierzadu-si cunostinta . Unul din victime este vecinul meu . Au fost la Spital pt a primi ingrijiri medicale ,dar l-a Politie le este frica sa se duca ,deoarece stiu cum merge lucrurile in cazul meu si le este frica sa nu pateasa la fel ca noi . Din victima sa ajunga agresori . Cam asa este viata in cartier ,d-le Calator .
4) Fiul meu a fost batut ingrozitor de tare ,arata ca in filmele de groaza si a lovit inspre infractor , la voia intamplari . Nimeni din martorii nostri nu a spus ca l-a lovit in cap . Era lume multa in jurul lui ,cand a fost atacat din nou . El statea pe loc , plin de sange , tremurand , era intr-o stare de soc , nu a lovit miseleste pe la spate pe cand infractorul era cazut la pamant , asa cum a constatat ( mintit ) procurorul , ci in momentul avertismentului ' Andrei vezi ca vine Kioma ' el s-a rasucit si a lovit la voia intamplarii . Acesta nu a cazut , ci a fugit dupa el pt al bate din nou . Nu l-a gasit si s-a reintors in aceasi zona a conflictului , unde a avut alta altercatie cu un alt tanar , cazand pe acolo in cap si la urma a jucat un teatru ,facand o asa zisa criza de epilepsie . Acest teatru a fost sfatuit de coplicii lui sa-l faca , de fratii Geonea .
Daca fiul meu ii facea acel hematon ,extradural , parietal stang ,credeti ca mai fugea el dupa el pana in fata blocului nostru ? Acesta este la circa 80 m de locul faptei ? Mai fugea el printre blocuri dupa el ? Mai putea el sa fuga dupa acel baiat pe nume Buzea M , pt a-l bata de ce i-a dat bata fiului meu ? Cam mult timp ,nu ? Cine a facut toate acestea ,o fantoma ? Caei mint ca nu au fugit dupa noi , dar ei toti au fost vazuti de vecinii nostri din bloc .
Daca Politia facea cercetari acest fapt se afla , dar relatiile infractorului ,nu au dorit ca acest lucru sa se stie .
Am dovezi inregistrate ,care arat ceea ce scriu eu aici . Sunt vocile persoanelor care au asistat la acest incident . Daca cineva competent va audia aceste inregistrari multe persoane vor trebui sa raspunda pt ceea ce au facut . Politistii ,procurul ,judecatorul si avocati tradatori .
Acesta nu a avut fractura deschisa , si in ultima expertiza medico legala scrie ;
---------------------------------------------------------------------------------------
Pe baza examinarii numitului Argeseanu C si a documentelor medicale analizate ,facem urmatoarele aprecieri , raport la obiectivele expertizei .
-leziunile de violenta prezentate de partea vatamata s-au putut produce prin lovire cu sau si de corpuri dure , fara sa ne putem pronunta cu certitudine ,ca urmare a lipsei unor elemente obiective definitorii pentru un mecanism anume din cele de mai sus ; urmeaza ca datele de ancheta ,coroborate cu cele medico-legale , sa stabileasca imprejurarile producerii leziunilor ;
-conform investigatiilor medicale efectuate numitul Argeseanu C , nu s-au evidentiat elemente obiective care sa pledeze in favoarea diagnosticului de epilepsie , asa incat nu putem afirma realitatea acestei afectiuni .
-ca urmare a leziunilor suferite , inculpatul parte civila Argeseanu prezinta o deficienta psihica usoara ,cu o ncapacitate adaptiva de 30% fara a se incadra in grad de invaliditate .
---------------------------------------------------------------------------------------Acest infracor are epilepsie , acesta a fost confirmat chiar de el in fata instantei a Tribunalului Hunedoara in data de 28 sept 2005 . Toti care il cunosc confirm acest lucru ,chiar si martorul neutru Ursache V a declarat in fata instantei a Curti de Apel Alba ca el a fost martor la o criza de a lui de epilepsie . Acesta minte pe toata lumea ,nu are macar odata bunul simt sa spuna adevarul .
5) Ca s-a lovit inspre el , da , este adevarat , dar ca l-a lovit pe infractor ,nu .Si nu crede nimeni ca fiul meu in statrea acea fizica si psihica avea puterea de a-i face acestuia un hematon . Si 'saracul ' infractor mie mi-a dat trei bate in cap , maini si peste picioare . Lovituri in urma carora am ramas cu dureri de cap . Am dovezi actele mele medicale . El imi da trei lovituri , cu aceasi bata si nu imi face un 'hematon extra dural parietal stang ' , . Dar fiul meu in situatia in care era , din punct de vedere psihic si fizic a putut sa-i faca un hematon , ca asa s-a dorit de politisti ,de procurori si judecatori ! ?
Doamne chiar asa de naivi suntem luati de toti ,dle Calator ?
Argeseanu era beat (puterea creste cand esti beat ) avea o bata in mana si eu mica de statura ,slabuta , cum puteam eu sa-l omor cu mainile goale ,asa cum a crezut procurorul ?
Eu cred ca daca aveam 1,75-1,80 m si vreo 70-80 kg , eram sigur si eu condamnata de acest procuror necinstit . Dar ,vazand infatisarea mea i-a fost rusine sa faca o asemenea gafa . Acesta nu merita sa fie procuror !

Concluzia este ca fiul meu a fost condamnat pe o minciuna si nu pe adevarul faptei .
Nu ca a avut sotul meu a avut o bata in mana ,pe care o luase pt aparare ,nu pentru razbunare . Asa ati crezut , ca doream sa ne razbunam ? Dvs ce ati face daca ati fi atacat de cineva ? Ati astepta Politia sa va salveze ? Eu vad si aud foarte des aceste lucruri ca se intampla peste tot in tara . Sigur nu mai locuiti in Romania . Uitati-va la stiri mai des sa vedeti ca nu mint .
Acest infractor il ataca din nou pe fiul meu si acesta a lovit inspre el o singura data la voia intamplari ,dupa care a fugit .
Procurorul si judecatori au consemnat ca era cazut la pamant si ca fiul meu a lovit , miseleste pe la spate pe acest infractor .
Un ADEVAR are numai o varianta a intamplari , nu nenumarate ca ale parti adeverse .
Acesti infractori si toti 'martorii ' lor au nenumarate variante mincinoase , de care vedem ca instanta nu a tinut cont .
Cum poate spune Budala Luminita ca a fost la locul faptei , daca Argeseanu si complicii lui ,fratii Geonea , nu declara ca ea a fost acolo ?
Cum poate spune ca Baltag Marius a fost doar el cu Argeseanu in acea seara , cand Argeseanu declara ca el a fost insotit de fratii Geonea ?
Cum declara Baltag Marius si Budala Luminita ca au fost la locul faptei , cand absolut nimeni nu i-au vazut acolo ?
De unde au aparut acesti martori ? Cine i-a pus sa minta ? Cine este in spatele lor ?
Lui Budala Luminita , declaratia de la Parchet i-a fost scrisa de insusi dl procuror Nicodim Ioan . Aceasta nu coincide cu ceea ce declara cei trei infractorii , este total diferita din toate punctele de vedere .
Ce a declarat Baltag Marius , audiat pt prima data de catre instanta Curti de Apel Alba , aduce putin cu modul in care a masluit dl procuror Rechizitoriul . Acesta spunand ca Argeseanu era peste sotul meu si in momentul in care era in pozitia ' ghemuit ' fiul meu l-a lovit miseleste pe la spate . Da ? ! Atunci cum a mai iesit sotul meu de sub Argeseanu si-a pus cineva intrebarea asta ?
Cine l-a pus pe Baltag Marius sa minta in asa fel ca procurorul ?
Deci nu bata este cea vinovata , alti ies cu sabii ,cu cutite , cu rangi de fier cu ce nimeresc , vinovata este constatrea necinstita si ilegala care a a facut procurorul si judecatorii . Cum poti sa pledezi o legitima aparare cand lovesti un om in
imposibilitate de a se apara ?
Credeti ca eu si sotul meu suntem chiar asa naivi sa nu ne dam seama ca lovind un om in asa mod nu este legitima aparare ?
Nu avem scoala multa , dar am o biblioteca plina de carti si pe care eu le-am citit in proportie de 60% si sotul in proportie de 80% .Acum m-am inscris si la biblioteca orasului Petrosani . Am avut in jur de 500 de carti ,dar am mai triat din ele ,dandu-le la prieteni ,pt ca nu mai aveam loc unde sa le pun .
Ca sa vedeti ca nu mint ceea ce scriu accesati acest site . Aici am postat prima data povestea mea . In ea nu am scris toate cele stiute de mine , deoarece la momentul respectiv nu se putea dezvalui anumite aspecte ale cazului , pt ca trebuiau administrate probele si de audiat martori noi .

http://pic6.piczo.com/aparatidrepturile/?g=22476592&vsrc=preview

Reply With Quote