View Single Post
Vechi 04.02.2010, 15:48:48
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
M-am uitat indeajuns cat sa imi dau seama ce hram poarta. Exista multe feluri de a milita impotriva unor rele ale societatii. Unele mai destepte si mai eficiente, altele mai putin.

Dar Illuminati?... Dar " Jews are the Racial Vehicle for Illuminati"?? "Jews Defined by Occult Ideology, not Race/Nationality"???..."Only Homosexual Degenerates Win Power"?? "Christians -- Zionism's Useful Idiots"??? "Obama's Jewish grandfather"??? "Were the Illuminati Jews responsible for the Holocaust"???

Eu n-am citit bine?? Tie iti suna bine titlurile de mai sus? Crestinesti? Toate-s luate de pe site-ul indicat de tine.
O crestina face EXACT ce a spus Anca Miha: ISI POARTA CRUCEA.
Nu feminism, nimic altceva.
Dar punctul de vedere crestin nu convine, desi acesta este: RABDA! Toti se mantuiesc prin cruce, nu altcumva.
Punctul de vedere crestin nu este acceptat. Vrem din crestinism doar ce ne convine, ce ni se "potriveste" etc.

(Cat despre titlurile din site.. nu sunt crestine, nu. Sunt lucruri false? Iti recomand sa citesti din Talmud.. acesta este autentic, presupun ca esti de acord. Apoi putem discuta daca exista "elite" sau nu.. si ce fac ele)
Reply With Quote