View Single Post
Vechi 04.02.2010, 14:31:40
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Langu Vezi mesajul
Aceasta realitate o construim noi,Maria-Luisa,prin aceasta avaritie si independizare,si nu facem altceva decat sa ne inchidem intr-un univers personal lipsit de viata.Vrem sa dominam tot ce ne inconjoara uitand sa ne dominam pe noi insine.Nu stiu cum este in Italia insa iti pot spune cum este in Spania.In general femeia este stapan in casa,ea raspunde de tot ce inseamna educatia copiilor,intretinerea casei,pana si culoarea peretilor.Sunt cazuri exceptionale cand barbatul se amesteca in treburile acestea.Ceea ce au ei rau(din punctul meu de vedere)este ca nu stiu sa piarda,barbatii accepta cu mare greutate despartirea si de multe ori ajung la extrema.Mai nou,in familia tanara,sub 40 de ani,barbatul care castiga bine(femeia se dedica doar ingrijiri casei si copiilor)este "obligat sa ramana la sfarsitul saptamanii cu copiii timp in care femeia merge cu prietenele din bar in bar si discoteca in discoteca pt. a se "odihni",exceptie facand cei din Opus Dei care mentin familia traditionala(cu multi copii)si participa regulat la biserica.
voi continua sa cred ca orice fenomen, inclusiv aceasta miscare feminista, are o cauza, nimic nu se intampla degeaba. Pentru a vindeca efectul, trebuie inteleasa cauza. Normal ca noi construim realitatea in care traim. Inclusiv aceasta realitate. In ceea ce ma priveste, stiu ceea ce pot sa accept si ceea ce nu pot accepta, iar din acest punct de vedere nu vreau sa fac compromisuri.
scuze, am facut o confuzie, credeam ca locuiesti in Italia...:)
Reply With Quote