View Single Post
Vechi 04.02.2010, 10:54:49
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
Din pacate sunt foarte multe cazuri in care femeia nu este asa de apreciata, din contra trebuie sa se ocupe de munca, uneori la fel de grea ca a barbatului, de gospodarie, de copii si nici macar respectul barbatului de langa ea nu il primeste, ci doar reprosuri si jigniri... atunci nu mai bine se descurca singura?
Nu stiu ce sa zic.
Singuratatea nu este ceva bun. Mai ales in lume, in randul nostru, al celor casatoriti.
Am auzit pe un parinte, zicand: "Singuratatea in doi este iad." Si am inceput sa ma gandesc daca nu cumva celor care duc o viata de "singuratate in doi" nu le'ar fi mai bine de unii singuri. Si tot nu m'am convins pana acum. Cred ca este cu mult mai greu singur. Nu stiu ce sa zic. In doi, totul este altfel, chiar daca unii au mari patimi si trebuie ingrijiti precum cei bolnavi.

Domnul le stie pe toate si tot El le randuieste si se ingrijeste de ele.
In lume, femeia are nevoie de barbat, iar barbatul are nevoie de femeie. Suntem firi diferite, cu ratiuni diferite.

Este nevoie ca fiecare sa se straduiasca sa le faca pe ale sale, pe cat de bine poate.
Si Domnul va ajuta cu siguranta.

Reply With Quote