Citat:
În prealabil postat de anna21
Eu nu am citit.. m-am gandit si am ajuns la concluzia asta.
(Sunt multe lucruri pe care doar le-am gandit, dar nu le pot posta cat timp nu am citit despre ele. Este f posibil sa fie gresite, nu trebuie sa le impart grabnic altora).
Alt lucru pe care-l cred: feminismul este doar praf in ochi cat timp nu rezolva probleme ca prostitutia (ba chiar agraveaza, in opinia mea), destramarea familiilor (cum se face ca efectul este exact invers? Nu sprijina familiile, ci este incurajat divortul)..
Feminismul a venit mana in mana cu emanciparea sexuala si acceptarea sociala a avorturilor.
Feminismul a mutat femeile din inchisoarea opresiunii sociale (dar este adevarat??? Cum traiau femeile in familiile traditionale? Chiar stie cineva? Uitam cat de eficienta este PROPAGANDA? Adevarul este ca nu stim daca femeile erau mai asuprite/dispretuite decat astazi) si a mutat-o in inchisoarea placerilor.
Feminismul invata femeia sa se comporte dupa bunul plac, ignorand obligatiile fata de copil si familie.
(Iar imaginea femeii ca obiect al placerii nu s-a schimbat! Dimpotriva. Doar ca s-a "obiectualizat" si barbatul. Acum fiecare este doar un mod de satisfacere a placerii ceiluilalt, barbat sau femeie. Pana si in muzica.. are cineva curiozitatea sa asculte versurile?.. sunt de genul: ma faci sa ma simt asa si pe dincolo, am nevoie de tine, te vreau etc.. unde este iubirea? nu e. Doar nevoile fiziologice presante declansate de celalalt)
|
Prostitutia exista de cand lumea si va exista cat timp va fi cerinta pt asta,iar cerinta aceasta tot din partea barbatului vine. SEXUL este o nevoie in viata omului. Poate ca fiind reprimata prea mult, fiind socotita subiect tabu, acum s-a produs un fel de revolutie.:)) Are si mass-media o contributie destul de mare, prin promovarea anumitor idei si imagini. Manipularea mentala este la ea acasa, cam peste tot.
Feminismul este un rau necesar, care sper ca va duce int-un final la echilibru si egalitate intre sexe.