Da...cumva si eu cred ca feminismul a aparut cumva justificat. Acum totusi am impresia ca lucrurile au luat-o putin razna, si femeile aproape ca uita de feminitate, si vor sa fie egale cu barbatii, de fapt ce egale...superioare chiar!! La o nunta s-a intamplat sa stau in fata unui cuplu abia format, si baiatul a intrebat-o pe fata daca serveste apa...si intentiona sa ii toarne in pahar, la care ea " Lasa ca ma descurc si singura!!"

..imi venea sa mor de ras pur si simplu...fetele au devenit atat de confuze, incat nici ele nu mai stiu cum trebuiesc respectate, dar vor totusi sa fie respectate...foarte comic, ce sa zic!
In opinia mea femeia nu trebuie raportata la cratita, asta in nici un caz...pentru ca nu toate femeile isi doresc neaparat asta, deci nu trebuiesc puse in aceeasi oala. O femeie poate fi gospodina doar daca vrea si cand vrea...acestea nu sunt obligatiile ei standard.
Cred ca un barbat are obligatia insa sa isi respecte sotia, si sa isi dea seama ce gen e...deci nu sa incerce sa o transforme dupa casatorie din femeia moderna in femeia care taie ceapa mai ceva decat blenderul, de moment ce ea nu isi doreste acest lucru...aici intervine problema, respectul si acceptarea femeii asa cum e ea, unica!!!!