Citat:
În prealabil postat de sisu
mihai07, draga "demoniacule" (ca sa respect politetea) 
interesant punctul tau de vedere, de fapt unghiul prin care privesti lucrurile.As fi tentat sa zic ca tot ce zici e adevarat, dar depinde din ce unghi privesti.
In realitatea problema este sora ta (de fapt sora mea, chestie de unghi  ).
In plus eu sint monoteist pe cind tu esti poli.Eu cred doar in Dumnezeu pe cind tu crezi in Dumnezeu, Dumnezeul adevarat nascut din Dumnezeu adevarat si daca nu ma insel exista si o atreia persoana, Dumnezeu nascut din Dumnezeu adevarat nascu din Dumnezeu adevarat (spiritul sfint, sau ai uitat de el?).
Adica un fel de balaur cu trei capete.
Tocmai aici este diferenta.Daca as fi crezut asa as fi ramas ortodox.Cine nu crede trece la alte religii.
BTW, tu nu minti nici-odata? 
|
Ceea ce nu inteleg unii oameni este ca la inceputul creatiei se arata SF. TREIME care nu este despartita
DUMNEZEU face cerul
DUHUL LUI DUMNEZEU se plimba pe deasupra apelor
DUMNEZEU a
ZIS sa fie lumina
ZIS este CUVINTUL adica HRISTOS
.Dar pe parcursul bibliei SF. TREIME se separa pentru ca sa ajute oamenii ca sa poata intelege mai bine pe DUMNEZEU.Acest lucru incurca pe unii care nu pot crede ca DUMNEZEU poate sa se faca si om sau ce vrea DUMNEZEU sa se faca sau in ce sa se transforme.Pentru unii oameni DUMNEZEU e undeva acolo sus si trimite slugi sa faca treburile pe care DUMNEZEU nu are chef sa le faca.HRISTOS a spus ca cine slujeste este mai mare.
Oare dece eau spus demonii DUMNEZEU CEL PREA INALT si nu IEHOVA CEL PREA INALT pentru ca nu ar fi putut spune asa ceva ar suna ca si cum ar mai fi si alti Iehova si atunci numele nu ar mai fi fost respectat.