View Single Post
Vechi 01.02.2010, 21:12:02
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de sisu Vezi mesajul
Nu inteleg , daca cunoateti toate astea de ce mai puneti toate aceste intrebari?
Puneti o intrebare si va raspundeti singuri la ea.
Din pacate majoritatea lucrurilor pe care le spuneti aici sint false sau incomplete dar nu vreti sa ascultati care este realitatea.
Credeam ca sinteti oameni normali cu care se poate discuta...
Nu stiu despre ce profetii vorbiti aici,singura profetie pe care o cunosc este aceea ca Dumnezeu va pune capat acestui sistem de lucruri si va instaura pacea pe pamint care va fi guvernat de fiul Sau Isus Cristos, asa cum reiese in special din Apocalipsa.

Daca faptul ca esti educat sa fii politicos, intelegator, iubitor, cinstit,rabdator,curat,sincer,sa iti respecti familia si pe ceilalti si sa crezi in Dumnezeu este indoctrinare, atunci imi pare bine ca sint "indoctrinat"
In ultima parte ai dat-o in bara. sora-mea e la martori. hai sa iti spun eu ce a invatat acolo: sa se rupa de restul familiei care e ortodoxa, sa nu isi inteleaga si sa-si sprijine mama (care a trecut prin momente foarte grele). tot timpul cand este intrebata cate ceva de mama ei sa o repeada (in schimb cu fratii ei de credinta e toata un zambet), sa minta (desi afirma ca ea nu minte - dar am prins-o de multe ori cu minciuna), sa nu isi gaseasca un loc de munca pentru ca trebuie tot timpul lsa fie a adunari. deci iata draga "sfintisorule" ce invata martorii la adunare. iata cu ce sunt indoctrinati