View Single Post
Vechi 31.01.2010, 20:12:39
umila123 umila123 is offline
Member

Data înregistrării: 10.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sisu Vezi mesajul
Am fost plecati, de ce?

Fratilor, iertati-mi apelativul, dar cred ca toti cei care credem in Dumnezeu ar trebui sa ne numim asa, o sa-ncerc sa va raspund pe cit pot la intrebarile voastre dpdv al martorilor.

Dar inainte trebuie sa fac o mica observatie.
Voi confundati partea spirituala cu cea ... omeneasca, sa-i zic asa.
Si 2, voi trebuie sa intelegeti ca toata "doctrina" noastra este bazata pe biblie.
Deci toate afirmatiile in general sint interpretari ale versetelor din biblie si atit.

Stiu ca multi dintre voi nici nu prea stiti ce scrie in biblie si mai ales in VT.
Dar martorii se bazeaza exclusiv pe biblie, si-atit.
Mai de mult am dat anumite raspunsuri pe aici dar voi incerca sa va raspund pe cit posibil.

Vad ca dati pe aici tot felul de situri unde scrie despre martori dar citi dintre voi s-au uitat pe situl lor oficial (jw.org, parca).Ati gasi raspunsuri la multe dintre intrebarile voastre.
"deci toate afirmatile in general sunt "interpretari" ale versetelor din biblie si atat" ai vrea sa ne gandim usor dar analitic,toti,la spusele tale ,care exprima un adevar cel putin de analiza si formulare doctrinara! haideti cu rugaminte sa ne uitam in DEX in dreptul cuvantului:interpretare sau a interpreta!