31.01.2010, 17:56:18
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 24.11.2008
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de sofia_78
Draga AlinNNN,
daca imi amintesc bine tot tu ai postat in alta parte un site cu Magia Neagra, demoni etc, de-atunci m-am gandit ca poate ai ceva in comun cu... imi pare rau  .
Uite, daca vrei senzatii tari, sau daca vrei sa crezi in biserica, INCEARCA MACAR! sa mergi de 3 ori cel putin, la Molitfele Sfantului Vasile cel Mare, sunt niste slujbe ortodoxe, iti pot recomanda eu niste preoti, in Constanta, Slobozia, Suceava, Neamt, Focsani, Cluj si mai sunt si alte locuri, dar sa te pregatesti mai inainte sufleteste, adica sa nu te sperii daca oi observa ca se petrece ceva in interiorul tau si nu-ti mai poti stapani corpul, sau oi urla si-oi sari de colo colo fara sa te poti abtine, ca aia nu sunt decat demonii cu care lucreaza vrajitorii si care nu pot suporta cuvantul si puterea Domnului care e mai mare ca a lor, si-asa te vei vindeca si tu, o sa vezi si-o sa crezi.
Ce-am scris nu e pamflet, ci e pe bune.
|
Nu exista rugaciune si slujba mai mare ca Sfanta Liturghie si nici moliftele, asta subliniaza si parintele care slujeste la biserca unde merg. Sfanta Liturghhhie e cea mai puternica dezlegare care exista.