Oameni curati
Daca faci fapte bune constant, inseamna ca ai si credinta,ai si smerenie, ai si suflet, ai si un caracter frumos, ai putin din toate si astea le faci si le ai numai pentru ca ai credinta. Iti iubesti aproapele si din putinul tau ii faci parte si lui,care poate nu a avut sansa nici sa studieze, nici sa invete sa faca ceva. Face lucruri simple,dar le face cu sufletul curat, tacut, smerit.Si nu vorbesc din ce observ,vorbesc din ce traiesc zi de zi. Locuiesc intr-un oras din tara noastra,dar am o stransa legatura cu o localitate rurala unde au locuit bunicii mei - Dumnezeu sa-i odihneasca.Ma duc saptamanal in acest sat,la casele ce ne-au ramas noua, dar imi fac timp sa trec pe la rudele ce le avem si imi face o placere deosebita sa stam de vorba si atunci chiar ii studiez,trag concluzii si invat si eu din simplitatea lor.Si taina lor. Parca sunt inconjurati de o taina,de un mister. Simplitatea lor si curatenia lor ii inalta mult in ochii mei. Mi-e drag tare de toti oamenii acelui sat si sunt mult diferiti de noi cei de la oras si m-am gandit ca "diferenta" consta in uniunea lor neatinsa cu natura,cu animalele ce fac parte integranta din viata lor. Noi ce-i de la oras,locuim intr-un confort artificial,intr-un lux sintetic,pe cand ei sunt una cu natura. Simt altfel viata si totul miroase a viata acolo. Sunt superbi si natura e divina. Va imbratisez cu drag,eu Junior Aniama
|