a evolua este bine ,insa este bine si sa te opresti atunci cand trebuie ! tehnologia a avansat atat de mult incat noi am ajuns sa muncim pentru a avea cea mai tare masina ,sau cel mai performant telefon etc Tehnologia este buna ,dar din punctul meu de vedere trebuia sa se opreasca acum vreo 5 ani.adica am ajuns pana aici avem ce trebuie hai sa ne oprim !
am fost in maroc in 2007 si am ramas impresionata de aerul curat ,de bunatatea fructelor legumelor,carnii etc si am observat cum tehnologia ajunsa si la ei incepe sa ii modifice: au sosele mai bune ca in spania ,dar ce pret vor plati pentru ele ? nu am vazut fabrici mai deloc ,insa cand vor incepe sa construiasca ce se va intampla ?
mancarea lor e atat de gustoasa ...imi amintea de gustul mancarii de acasa ...iar cand am ajuns acasa definitiv am fost dezamagita sa vad ca in Ro nimic nu mai e la fel ca acum 9 ani ,ca totul s-a schimbat in rau ! mi-au murit bunicii tatalui unde am niste amintiri ... ca ale lui nica ...mai am bunicii din partea mamei si imi dau seama ca tot ceea ce insemna traditie se duce cu ei ! painea facuta in casa era atat de BUNA ,acum mananc paine de la super plina de conservanti ! s-au pierdut multe si nu pot fi recuperate .....
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro
|