View Single Post
Vechi 29.01.2010, 13:45:48
Imogene's Avatar
Imogene Imogene is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AteulCelRau Vezi mesajul
Jocurile au acest effect asupra unor oamenii, dar pe mine nu m-au oprit niciodata de la alte activitati. Daca vreau sa vad un film il vad, daca vreau sa ies in oras ies, poti sa salvezi un joc unde vrei nu te obliga nimeni sa-l termini, decat daca te referi la jocuri de prin anii 80, unde nu se salva si ca sal termini trebuia sal joci tot odata, jocurile nu mai sunt asa de vrea 20 de ani, numai pe la noi prin 95-96 aparusera console Terminator cu tehnologie de prin 84. Eu acuma daca vreau pot sa joc un joc de 30 ore cate o ora pe zi, pur si simplu salvez si gata.
Si eu mai joc cate un joc din cand in cand. Uneori ma prinde bine daca chiar e pe gustul meu, cum a fost seria Gothic, Heroes 3, Fable si The Longest Journey. Daca esti un om echilibrat nu vad cum ar putea sa-ti faca rau. Iar din unele chiar ai ceva de invatat cum a fost Fable care m-a facut sa-mi dau seama ca am preferat sa aleg sa-mi primesc cainele inapoi decat sa salvez mii de oameni. Un lucru care m-a pus pe ganduri chiar. Probabil, altii mai plini de dragoste fata de oameni ar fi ales altfel.