Citat:
Īn prealabil postat de inorog
Pasarica. Eu nu te-am intrebat unde o sa fie peste 100 de ani nici nu ti-am cerut readers digest din progresele contemporane de care de altfel ca varsta a resurselor se pare ca te separa cateva secole. Eu te-am intrebat unde e domeniul de granita pentru tine si care sunt cunostintele pe care le consideri limita actuala a cunoasterii in evolutionism. Ca peste 1000 de ani ratiunea ta o sa expandeze nush ce nush unde e basm cu Fata Morgana. Zi now and up to date ce surse ai si pe cine te bazezi. Stiu, e greu sa recunosti ca sursele tale sunt Wiki si Disco. Dar pana la urma, daca n-ai altele, zi ca esti "up to date" acolo.
Ailalta parte a intrebarii era cam asa: ce stii tu despre propriile tale instrumente de cunoastere, de unde decurge ca esti aerian si alaturi cu orice notiune coerenta cand intrebi:
"Ce e de inteles?"
Bah, nu-mi zi ca tu nu stii ce e aia diferenta intre functionarea emisferei drepte si a aleia stangi si ca habar n-ai ce e aia diencefal ca devii comic. Ma rog, devii si tragic dar asta e alta poveste.
|
Draguta, inteleg ca tii cu totdinadinsul sa jignesti si nu pot decit sa deduc de aici ca esti un prost.
Fiecare avem sursele pe care ni le putem permite. Fiecare ne bazam pe altul in domenii pe care nu avem cum sa le cunoastem prin studiu direct. Fiecare avem dreptul sa alegem acel tip de persoana in care sa avem incredere, pe baza similitudinii unui tip de gindire, materializat in metoda stiintifica.
Tu cunosti (ma rog, e o speranta) doar de pe wiki sau din concluzii ale unor terti despre, de exemplu, faptul ca directia de curgere a timpului nu se bazeaza pe mambo-jumbo-uri esoterice ci pe teoria probabilitatilor. Dar poate ma insel si ma aflu in fata lui Dzeu.