Citat:
Īn prealabil postat de inorog
LOL. Insultam religia, pe oamenii religiosi si tot ce ne mai vine, in schimb voi sunteti obligati nu numai sa intoarceti obrazul ci sa faceti invitatii sa va scuipam in farfurie. Ce e neclar in ce-am zis? Doare ceva? Valeu. Pai pe mine ratiunea m-a invatat ca cuvintele nu dor. Feriti-va ca defileaza baietii care se comporta numai sapiens.
|
Ai spus ceva?
Citat:
DACA TE DECLARI RANIT DE CE-AM ZIS, APOI STAI LINISTIT, CA UNUL CA STALIN TE FACEA SA CREZI IN DUMNEZEU. I mean: al lui, ala cu secera si ciocan. Hhhh. Ateismul e un vis frumos, brothers. Cata vreme aveti emisfera stanga, emisfera dreapta si creier reptilian dedesubt, rationalismul arata ca o insula mica peste un iceberg mare, si care se si topeste si reingheata dupa reguli nu tocmai intelese. Adica: daca va dati prea mult rotunzi, nu veti intelege nimic din ce nu e de inteles, in schimb nici din ce e de inteles nu veti pricepe mare lucru.
|
Ce e de inteles?
Citat:
"Astept inca un raspuns de la tine: exista zeul copacului?"
Astept si eu un raspuns: unde ai tu limitele ratiunii, ca fara asta granita nu e trasata si facem razboi total si total aiurea. Ca instrumente de cunoastere esti undeva intre submediocru si penibil, intr-o lume de modele de gandire si stiintifice aplicate aiurea, unde totul se pupa cu tot sub "guvernarea" unor silogisme. Iesi din prostia asta. E singurul lucru care ne separa, nu Dumnezeu, nu zeul copacului.
|
Limitele ratiunii cresc si nu numai pentru ca limitele ratiunii individuale cresc.
Ai o sansa acum in a dovedi ca esti in stare sa aplici instrumentele tale de cunoastere, care sint sigur ca sint supramediocre si nepenibile, modelele de gindire si stiintifice intr-un mod corect, fara silogisme, pentru a raspunde la o intrebare simpla: exista zeul copacului? Ce fel de gindire folosesti tu pentru a raspunde la intrebare, pentru ca sint sigur ca ai un raspuns?