dc Dumnezeu lasa pe pamant suferinta,boli,oameni handicapati?
si inca una:Cine a creat raul? ,te intrebi tu Alin;
Am sa-ti raspund,[si-mi cer iertare],exact cum am patimit eu si cum l-am gasit pe Iisus;Sunt o persoana de 57 ani; l-am gasit pe Dumnezeu,pe la 30 ani,dupa multe,foarte multe pacate si ispite,care le consideram,ca eu,pacatoasa,le pot rezolva;Ei bine,am fost "instiinatat" de Dumenzeu,in nenumarate rinduri ca fac pacate; dar nu am luat in seama;
O vecina,care venea pe la mine,si care frecventa si biserica,imi spune direct--Hai cu mine la Episcopie dupa amiaza la slujba;Ei bine,spre rusinea mea,nascuta si traind in oras,HABAR nu aveam ca exista asa ceva; dar ctiti ce a facut satana?ma pune sa intreb--la ce ora?--;vecina,imi spune,--la ora 16.00-;ii spun da,dar pleca de acasa pe la ora 15.00 sa nu gaseasca ea; Fratilor,cu mina pe inima,si cu lacrimi in ochi,va spun,ca fara sa stiu,sau sa realizez,am ajuns la Episcopie,am intrat in biserica,si ma uitam,parca eram in cosmoc;
Nu erau decit 4 oameni ;dintre care,2 tineri voiau sa se spovedeasca pentru casatorie;parintele,un calugar batrin,intreaba cine mai vrea sa se spovedeasca; atunci,am strigat atit de tare --EU-- ca m-am speriat,si ma uitam de jur imprejur,sa vad cine a vorbit;;Parintele,si-a data seama sigur de necredinta si absenta mea,din lumea aceasta,si-mi spune blind,--bine,bine,vina si matale-;Merg,fac ce au facut tinerii,ma asez in genunchi,si pr.imi spune sa-i las pe cei 2 sa se spovedeasca intii;asa am facut; dar cineva imi tot spunea sa ies; mai puternic si fara egal,Dumnezeu m-a oprit; m-am spovedit; Pr.s-a speriat din ce i-am spus,si imi spune--sora draga,te rog sa cauti pe pr.Mogos,ca eu plec in ascultare la muntele athos; Nu stiu daca chiar a plecatmsau l-am speriat; sau poate o fost incercarea lui Dumenzeu sa vada,mdaca chiar vreau sa ma indrept;dar l-am cautat o saptamina;unde mergeam,imi spunea- acum a plecat in cutare loc;mergeam acolo,iar era plecat--;dar cu voia Domnului,l-am gasit si m-am spovedit de atunci la el,pina a iesit la pensie;
Am inceput sa citesc,si am inceput sa frecventez biserica; atunci,am inceput sa inteleg multe;
Fratilor,Bunul Dumnezeu mi-a dat un TALANT-- fac icoane; am facut lucrarea APOCALIPSA cu binecuvintarea duhovnicului;Am citi timp de 1,6 luni,tot ce am primit,si timp de un an,am terminat lucrarea;
http://www.getasart.3x.ro/apocalypse.html
acum,sa raspund si li Ali;Singuri atragem bolile,si nereusitele din viatanoastra,prin pacatele care le afce,cu voia sau fara voia noastra;Si atunci,cind nu ne spovedim,satana bate din palme si te duce in iad;
Stii cred ca ,atunci ,dupa potopul lui Noe,Bunul Dumenzue,a facut un pact cu omul,prin trimiterea Curcubeului;a spus,ca nu v-a mai interveni si nici nu v-a mai pierde El lumea; dar ne vom pierde singuri;
Ali,nu crezi,ca singuri suntem vinovati de ce n-i se intimpla?;Abia dupa ce m-am imbolnavi foarte tare si in final de cancer,am inteles ca sunt pacatoasa; dar as vrea sa va spun ceva;sunt foarte sincera;daca as fi intrebata,ce-mi doresc--sanatate de dinainte sau cea de acum si pe Dumenzeu,raspund fara ezitare-ACEASTA VIATA DE ACUM O DORESC--;Dupa 2 preinfarde,2 hemiparexe dr.cu urmari;dupa chist pe piept,fibrom uterin,rinichiul dr.cazut;pancreatoita cr,cefalica si chist pe ficat si cu aspet ceneic,sf.Nectarie vine si-mi inrinde mina lui,si traiesc;Sigur,cu maica Domnului,vorbesc zilnic si ascult acatistuele lor zilnic;Sf.Nectarie,mi-a ingaduit sa-i fac icoana,ci pr. de la iasi,unde sunt o parte din sf.lui moaste,a si atins-o de ele;

Iertati-ma;
Doamne ajuta!