View Single Post
Vechi 28.01.2010, 20:39:01
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
De ce oare Dumnezeu este asa de rusinos si sfios?.
Poti sa-mi spui?
De ce oare este EL asa de camera-shy?
De ce minunea nu se ma produce daca odata cu Patriarhul Ierusalimului nu intra in vagauna respectiva si o camera de luat vederi sau senzori de la NASA in locul de unde vine focul din cer NUMAI la Pastele Ortodocsilor.
De ce este nevoie ca acea pestera sa fie pazita cu strasnicie de niste namile de calugari cu muschi?
Oare are Dumnezeu nevoie de muschiulosi pentru a face o minune?
De ce ambiguitatea intoarcerii riului Iordan la Boboteaza?, cind se stie ca el oricum ca multe alte riuri care se varsa LA ACELASI NIVEL CU MAREA in care se varsa se intoarce de cite ori exista o maree mai mare, la anumite date.
De ce nu se intimpla CEVA CLAR TATA! fara lucruri secrete si pe furis asa cum se intimplau pe vremea Mintuitorului in fata a mii de persoane! FARA RUSINARI si SFIOSENII!
Este si mai in afara subiectului decat chestiunea botezului, dar:
Sa stii ca sata ma intreaba si pe mine unii elevi. Unii sceptici, altii pur si simplu curiosi.
Cred ca raspunsul este ca Dumnezeu nu vrea sa credem pentru ca vedem semne si minuni. Asta o spune si Hristos, de altfel. De ce? pentru ca asa nu am crede in moc liber, si credinta ar fi mai superficiala. El prefera discretia, care intra in profunzimea inimii. Da, sta la usa si bate. Nu da navala.