View Single Post
Vechi 28.01.2010, 14:29:25
inorog
Guest

Implicit

LOL. Insultam religia, pe oamenii religiosi si tot ce ne mai vine, in schimb voi sunteti obligati nu numai sa intoarceti obrazul ci sa faceti invitatii sa va scuipam in farfurie. Ce e neclar in ce-am zis? Doare ceva? Valeu. Pai pe mine ratiunea m-a invatat ca cuvintele nu dor. Feriti-va ca defileaza baietii care se comporta numai sapiens.

DACA TE DECLARI RANIT DE CE-AM ZIS, APOI STAI LINISTIT, CA UNUL CA STALIN TE FACEA SA CREZI IN DUMNEZEU. I mean: al lui, ala cu secera si ciocan. Hhhh. Ateismul e un vis frumos, brothers. Cata vreme aveti emisfera stanga, emisfera dreapta si creier reptilian dedesubt, rationalismul arata ca o insula mica peste un iceberg mare, si care se si topeste si reingheata dupa reguli nu tocmai intelese. Adica: daca va dati prea mult rotunzi, nu veti intelege nimic din ce nu e de inteles, in schimb nici din ce e de inteles nu veti pricepe mare lucru.

"Astept inca un raspuns de la tine: exista zeul copacului?"

Astept si eu un raspuns: unde ai tu limitele ratiunii, ca fara asta granita nu e trasata si facem razboi total si total aiurea. Ca instrumente de cunoastere esti undeva intre submediocru si penibil, intr-o lume de modele de gandire si stiintifice aplicate aiurea, unde totul se pupa cu tot sub "guvernarea" unor silogisme. Iesi din prostia asta. E singurul lucru care ne separa, nu Dumnezeu, nu zeul copacului.

@ai2: daca asa stau lucrurile cum spui, suntem pe forumul asta si vorbim aici asa cum vorbim pe sangele unor oameni care n-au zis "nu stiu ce e dupa moarte" ci "vom muri si vom fi liberi". Copii care s-au dus in fata mitralierei ca principii de pe vremuri la razboi si ca Jeanne D'Arc cu un simplu steag in mana in fata sutelor de arcuri. Oameni care au rabdat in inchisori ceea ce nu se poate rabda pentru un principiu simplu: sa fie ateul liber sa spuna ce crede alaturi de credincios, nu unul impotriva altuia. Exista multi rataciti care spun "au murit degeaba, lucrurile erau reglate din alta parte". N-au murit degeaba PENTRU CA SANGELE LOR E IN CHIMIA PAMANTULUI SI CUVINTELE LOR SUNT IN URECHILE SI IN CONSTIINTELE NOASTRE. Daca nu te impresioneaza marturia lor cum arata lumea spiritului, atunci nu vorbele mele te pot apropia sau departa de crestinism. Daca depinde de mine sa vii in crestinism sau nu, iti spun o chestie de la obraz: nu veni cu idei de mimoza, ca o sa fii primit oricum, dar la un moment dat o sa vina o voce a constiintei si o sa zica: acum in fata mainii tale e fier si in spate lemn, si poti tipa sau poti sa te zbati sau poti pleca de aici, asta e alegerea adevarata. Iti spun ca asta conteaza pe primul loc si pe ultimul, eu, care m-am lepadat de crestinism de nu mai stiu cate ori, ca sa constat ca pentru cu totul altceva decat valoarea marturiei mele, exista cineva in crestinism care nu se leapada de mine. Si nu, nu e cum il descriu cartile sau oamenii. Ar fi urat sau prea putin sa fie asa.

Last edited by inorog; 28.01.2010 at 14:48:06.
Reply With Quote