View Single Post
Vechi 28.01.2010, 09:04:52
eduardd
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de inorog Vezi mesajul
Daca am cazut - am aflat ca exista Dumnezeu alaturi de medic nu cand am vindecat pe cineva contra asteptarilor ci cand am inteles ca nu apartine omului nici sa nu fie ispitit nici sa inlature ispita. Pana la asta, suntem un fel de carti ambulante mai complicate. Medicina cu adevarat incepe de la asta incolo. Nici nu vreau sa ma gandesc ce reprezinta duhovnicia, e ca razboiul atomic fata de cel cu archebuze.
Aceste momente de sinceritate si deschidere sterg (cel putin pentru mine, nu stiu cum va fi in fata Lui) restul timpului pierdut pe acest forum. Iti spun sincer inorogule. Mesajul si sinceritatea (pe care eu una am simtit-o) ta mi-a bucurat ziua.
Intr-o lume in care toti cautam sa justificam caderile, ispitirile, pacatele, vii tu si spui asta:

"Daca am cazut - am aflat ca exista Dumnezeu alaturi de medic nu cand am vindecat pe cineva contra asteptarilor ci cand am inteles ca nu apartine omului nici sa nu fie ispitit nici sa inlature ispita."

Nu am ce sa mai adaug legat de topic. Indiferent cine este cel care cade, preotul, doctorul sau omul, consider ca prin aceasta fraza ai spus totul.

Last edited by eduardd; 28.01.2010 at 09:11:10.
Reply With Quote