View Single Post
Vechi 27.01.2010, 16:47:07
inorog
Guest

Implicit

"Nu ma asteptam de la un medic sa vina cu o aberatie de incepator in ale evolutiei, gen selectia celui mai puternic. Sincer, m-ai dezamagit."

Pisic, se pare ca tu iti ascunzi abil ignoranta jalnica dupa proceduri retorice "vaaai priviti, e un nene rau si tine cu ursu"
TI-AM SUBLINIAT UN NUME, HOBBES, SI O EPOCA, SECOLUL 17. Eu nu traiesc acolo, dar verificam daca omul "progresist" ce esti are instrumentele de cunoastere puse la punct. Altfel, n-avem patrimoniu de notiuni comun, pisik, adica mai pe romaneste esti intelenit clei. N-ai de unde discuta cu subsemnatul. N-ai pe ce teren s-o faci, altul decat ca o sa trag la tinta in lipsa ta de cultura elementara pana o sa ti se aplece, si pana o sa inteleaga tot forumul asta ca atei cumsecade au existat si vor exista multi, dar tu esti cu totul alt specimen. Se cheama cum ti-am mai zis: ignorant agresiv mandru de sine. Daca nu, umileste-ma facand apel la parintii liberalismului, Hobbes cap de lista. Ca dupa aia trecem la Locke, Filmer si teoria contractului social la Rousseau si abia-abia ne apropiem. PANA ATUNCI ORICE IGNAR DE TEAPA TA CARE DISCUTA DE MORALA POATE FI DEMONTAT CU USURINTA DE UN NAZIST, UN BOLSEVIC, ALTE SPECIMENE DECLASATE. Daca n-ai instrumente de cunoastere sa faci fata doctrinelor confratilor tai atei decazuti, mai bine uita-te pe acolo, nu te mai declara asa dezamagit. SAU PRIVELISTEA HECATOMBELOR COMISE DE IGNORANTI CA TINE CAND AU FOST BINE MONTATI DE DESTEPTI CA STALIN E PREA GRETOASA SI TI S-A PUS PATA PE RELIGIE? Ce nu e clar in ce-am spus, nu e clar ca sfertodocti mandri de sine ca dumneata au risc social? Pai e clarissim si daca n-o recunosti. Numara mortii din cimitire. Unii nici n-au putrezit complet. Ce e asa greu.