View Single Post
Vechi 27.01.2010, 15:21:12
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raluca06 Vezi mesajul
Eu imi vad de viata si dupa cum ziceam, sunt un om normal.. Invat, citesc, ma simt bine, am prieteni, lucrez.. ma bucur de ce e in jurul meu, doar ca nu cu aceeasi putere ca alta data. Stiu ce vreau de la viata, lupt pt ce trebuie sa implinesc de una singura, sunt constienta de asta.. Nu crede ca, daca ies din casa plec capul si nu ma uit nici in stanga nici in dreapta si stau cu gandurile mele.. Nu... Fac tot posibilul sa imi vad de viata in continuare... doar ca ma impiedic tot timpul de aceeasi dorinta idioata de a fi cu mine :) atat.
Ihm, inteleg...dar din cate tin minte, totusi tu il sunai, il intrebai diverse, il rugai sa iti explice de ce nu mai este cu tine si de ce cu altcineva ( si ai impresia ca sigur tu ai gresit cu ceva, fiind vinovata pentru situatia actuala cumva)...si lucruri de astea, care nu denota decat ca nu vrei sa accepti realitatea...care e foarte clara de altfel, iar el iti indruga niste motive gasite doar pentru ca tu practic le ceri, desi nu are nici un sens...si care graviteaza in jurul unui singur raspuns pe care evita sa il exprime direct...asteptand ca tie sa iti treaca, si sa intelegi...in timp!

E simplu, o persoana care iubeste...iubeste, dar pe cel pe care il alege sa ii fie alaturi majoritatea timpului, atunci, acolo....restul sunt nesemnificative, parerea mea!

In acest caz, s-a facut o alegere...intre tine si ea, si ea e cea cu care el isi imaprte timpul si casa....deci lucrurile sunt foarte clare!

Daca e sa luam si alta parte a lucrurilor, tu iti dai seama ce fel de barbat e acesta????...dar nu il mai reduce la relatia voastra si incearca sa inalturi imaginea pe care ti-o facusei atunci!!!

Incearca sa iei in considerare ca el pare sa se fi simtit bine si cu tine, dar foarte usor a ales sa se simta bine cu altcineva, si chiar cu un alt gen de femeie... de ceva timp traieste cu ea si nu da semne sa se fi plictisit; acelasi barbat care iti inspira incredere atunci, acum isi bate joc de tine si de idealismul tau...si incearca sa scape cumva de interventiile tale oferindu-ti niste motive ciudatelo-misterios-dubioase!!!
Reply With Quote