View Single Post
Vechi 14.03.2007, 13:40:24
jeny
Guest

Implicit

sa nu uitam ca Hristos nu ne cere NICIODATA MAI MULT DECAT PUTEM FACE, si totodata sa nu uitam ca cel mai important este sufletul, nu pozita trupului. sa nu incercam sa devenim dintr-o data sfinti, calea aceasta prewsupune multa dragoste, multa jertfa, e adevart ca atunci cand inima cunoaste pe Hristos cauta sa schimbe lumea!! dar nu intodeauna asta este calea. Sa avem dreapta socoteala in toate si in tinuta si in sfaturi si in viata de familie. Eu spre exemplu am avut o viata foarte zbucimata...dar cu rabdare si ajutorul Maicii Domnului, merge si sotul meu acum la biserica, posteste, se spovedeste si asta NU pt ca i-am cerut-o eu..ci pentru ca din cauza sanatatii mele deseori a vazut singur ajutorul rugacinunii, postului..deci intr-un cuvant sa lasam pe Hristos sa ii schimbe inima noi doar sa ne rugam cu dragoste si rabdare!! nu cu habotnicie. de multe ori o incercare o ispita o boala deschde usa inimii deci sa ne lasam in voia Lui D-zeu si sa avem nadejde ca asa cum m-a iertat pe mine pacatoasa cu SIGURANTA va intoarce si pe sotul, sotia, fratele sau mama mea.. cu dragoste jenica
SORA IOANA ITI RECOMAND RUGACIUNE SI MULTA DRAGOSTE asta e calea sa il faci pe sotul tau sa inteleaga...
Reply With Quote