Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Din ce am vazut eu la o familie care au adoptat din Romania, singurul mod de a capata un copil sanatos este prin a angaja o tinara care nu-l doreste si il ofera spre infiere( si care oricum l-ar fi avortat), contra cost binenteles. Cuplul de care vorbesc a avut in cele 9 luni o permanenta grija de aceasta mama surogat...le-au controlat bagajul genetic, etc si doar astfel au batut palma!
|
da si in spania exista aceasta rezolvare -mama purtatoare - si eu ma gandeam la aceasta solutie ,si eram convinsa 100% ca o voi face ,acum imi doresc sa fiu gravida,sa traiesc din plin cele 9 luni ,nu vreau sa le traiasca o femeie care nu isi doreste copilul,copilul care ar fi al meu dupa nastere ! asa ca imi ramane credinta ,rugaciunea si speranta ! asa sa va ajute si pe voi toate cele care doriti sa ramaneti gravide ! va doresc din tot sufletul meu !
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro