Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Ai si tu dreptate, iar ironia mea..sa stii ca este dar si nu este, deoarece aici ai posibilitatea de a afla si invata despre foarte multe aspecte spinoase si intrebari existentiale la care institutul Teologic nu-ti va da raspuns, sau poate unul sec dogmatic si nu se vor discuta niciodata din motive de "corectitudine politica" . De aceea si avem asa de multi parintei pe aici care intreaba si discuta, mai sunt CORECTATI, samd. Sunt printre cei putini care INCA mai sunt curiosi sa cerceteze sa depaseasca nivelul limbii de lemn care din pacate este asa de des folosit
|
Nu spun ca nu poate fi asa cum spui. Totusi, sunt trei lucruri pe care nu le poti avea decat la o scoala: un cadru organizat, oameni cu aceleasi preocupari si constrangeri (de unde si dialoguri cu fruct) si oameni pregatiti sa iti raspunda sau macar sa te directioneze (atatia cati sunt).
Per total sunt mult mai multe plusuri decat minusuri.
PS: io-s inginer; daca mi-as aduce aminte de cate prostii am auzit de la profesori si cat de inepti erau unii dintre ei, ar fi trebuit sa ma las de meserie, totusi daca stau sa judec atunci mi-am format baza, aparatul mintal care inca functioneaza si acum.