View Single Post
Vechi 25.01.2010, 16:26:02
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul
iti dai seama cu ar fi sa te duci la persoana care nu-ti place si sa spui: stii am un sentiment puternic ca imi esti antipatica, sa nu ma intrebi de ce, dar pur si simplu nu te plac sau mama ma intreaba de X cum mi se pare, si sa-i spun: intreaba-l pe X cum e. daca e vorba ca aud de X ca a facut si a dres, nu mai stau sa-mi dau cu parerea cu Z si y, il intreb direct pe X cum sta treaba.
aici, am spus mai tarziu, ca e vorba cand te intreaba cei apropiati. daca, de ex. colega mea de birou sau vecina de la et 4 ma intreaba de X, normal ca evit sa-mi dau cu parerea.
Am specificat mai devreme ,ca a vorbi unei persoane in fata despre un posibil lucru negativ al ei,nu inseamna barfa,ci jignire directa,lucru care poate duce la cearta,dusmanie etc..

Doar nu comparam ce este mai rau dintre doua rele,orice vorba rea este pacat,indiferent daca ne aude persoana respectiva sau nu.
Numai ca in primul caz se cheama barfa sau clevetire,iar in al doilea caz se cheama jignire,chiar lovire directa ,o palma duhovniceasca pe obrazul aceleia..
Reply With Quote