View Single Post
Vechi 24.01.2010, 21:15:35
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
În prealabil postat de arwein Vezi mesajul
In ce masura instinctele noastre, "prima impresie", trebuie impartasite, daca ne-au fost solicitate? Acestea sunt exemple clare de judecati a priori, dar totusi uneori au mare valoare; se pune problema intre persoane foarte apropiate a impartasi asa ceva. Te intreba " iti place X?" Ce faci? ocolesti raspunsul? (calea simpla); Spui "nu" (calea discutabila)sau Spui "da" (minciuna) ?
eu ma lupt cu mine ca sa ma ghidez dupa prima impresie. mereu spun ca sigur ma insel, ca peroana respectiva nu poate fi cum imi insufla la prima vedere. ca trebuie vazut mai intai, si plus ca nu poti emite pareri in primul minut. am mai spus asta in topic, dar cei/cele care mi-au fost antipatici/e la prima vedere, au avut grija sa-mi intareasca aceasta prima parere. (si asta in proportie de 100%). multi prieteni imi spun ba ca-s naiva, ba ca nici acum nu am inteles ca lumea ma poate minti, ca acord incredere, etc.....