Citat:
În prealabil postat de veilur
Citat:
În prealabil postat de omulet
Cred ca sunt fericiti acei care isi dau seama ca sufera de mandrie. Pentru ca multi ne amagim, de exemplu atunci cand zicem ca ne aparam demnitatea cand de fapt tot mandria si orgoliul ni le gadilam. Cred ca lupta cu mandria dureaza o viata intreaga...
|
De unde stii ca oamenii care isi dau seama ca sunt mandri sunt fericiti? De exemplu eu cand mi-am dat seama ca sunt mandru am avut parte de o mare dezamagire in ce ma priveste pe mine si incerc zilnic sa ma impotrivesc acestei silnicii care sta ca un hot si ma panadeste la fiecare minut din viata incercand sa ma faca sa "cad" cu orice ocazie, oricat de mica ar fi ea. Pot sa spun ca aici ai cam "tras-o de par" un pic cam mult in privinta asta.:|
|
Eu am vrut sa spun ca sunt fericiti (in sensul predicii de pe munte!) pentru ca ISI VAD PACATUL! Ar fi mult mai rau daca s-ar considera lipsiti de mandrie dar, in realitate ar fi mandri.
E adevarat, orice descoperire a pacatului in mine e prilej de intristare si de dezamagire, dar in acelasi timp poate fi si inceputul indreptarii, prin pocainta.