View Single Post
Vechi 23.01.2010, 20:46:51
elenavioletacocos's Avatar
elenavioletacocos elenavioletacocos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Sophia eu sunt in aceeasi barca cu tine ,si cu noi ,multe alte femei! eu dupa mult stres si intrebari de genul: dar de ce eu ? ,de ce eu nu pot face copil ? etc am ajuns la a gandi ca : daca D-zeu vrea sa fiu mama ,o sa fiu ,daca nu vrea inseamna ca nu asta e scopul meu in viata ! si nu mai stau sa ma gandesc la motivele pt care D-zeu nu m-ar face mama ,pentru ca imi fac rau singura! Surioara mea mai are putin si o sa nasca ,pe bubulina o vom boteza noi ,o s-o cheme unul din prenume Elena ,si stiu ca eu si sotul meu vom juca un rol important in viata acestui copil,mai ales ca sora mea divorteaza ,si nu trece prin cele mai fericite momente.Deci D-zeu ma iubeste ,chiar daca nu ma face mama ,ma face matusika si nasik ,inseamna ca nu sunt atat de rea ,dar poate nu sunt destul de buna pentru a fi mama ,sau poate mor tanara ,sau ...n motive !
Daca simti ca tebuie sa infiezi un copil,fa-o ,fara sa ceri parerea nimanui,ci doar pe a sotului tau !
Daca simti ca nu trebuie ,n-o face ,si nu mai asculta motivele pro si contra ale lumii,si nu te mai simti vinovata pentru ceea ce simti si gandesti !
eu si daca as avea acum bani sa nu imi mai fac griji de traiul zilnic pana mor,tot nu as adopta un copil ! da ,as ajuta multi copii ,da as ajuta multe animalutze, da as ajuta batrani ,si pe oricine are nevoie de ajutor ! Nimic nu se intampla fara voia lui D.zeu ...este un pasaj in biblie unde zice "nici un fir de par nu pica fara stirea lui D.zeu " sau ceva de genul asta ,o sa caut citatul excat ! intelegi ce vreau sa zic ? NU te mai interesa de parerea celorlati ,traieste-ti viata cum simti ,si fara sa il superi pe D-zeu ,caci El conteaza mai mult decat oamenii !
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro
Reply With Quote