View Single Post
Vechi 22.01.2010, 14:30:00
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Suntem tentati sa descoperim in ceilalti in primul rand propriile noastre patimi ascunse. Este fapt binecunoscut. Cine dispretuieste prostii, se teme de fapt ca el este catalogat astfel, de ex.. poti sa te gandesti si la alte situatii.

In general, cand deschizi gura te prezinti in primul rand pe tine.
Este bine sa te obisnuiesti sa nu critici oamenii in absenta lor.. macar pentru simplul fapt ca nu esti in locul lor si trebuie sa le dai un drept la replica.
Daca vrei sa te porti cu intelepciune, vorbeste intotdeauna pe ceilalti de bine. Vei castiga increderea prietenilor si simpatia dusmanilor.
Cum sa fie asa ceva adevarat??? eu nu cred ca oamenii isi mascheaza propriile temeri sau isi vad reflexia defectelor lor in ceilalti atunci cand se exprima in legatura cu ceva negativ ( nu stiu ce stii tu, dar eu una nu cred asa ceva...asta ar insemna ca oamenii in general nu se cunosc, nu stiu cum sunt vazuti si perceputi ), cand de fapt poate chiar nu au temeri de acest gen si dezaproba exact ceea ce nu ii caracterizeaza de fapt, exact ceea ce e incompatibil cu ei...simplu!

In rest sunt de acord cu tine....
Reply With Quote