Citat:
În prealabil postat de anna21
Anaana, ar trebui sa te gandesti ca felul in care-i cataloghezi pe ceilalti te reflecta in primul rand pe tine! Suntem tentati sa descoperim in ceilalti in primul rand propriile noastre patimi ascunse. Este fapt binecunoscut. Cine dispretuieste prostii, se teme de fapt ca el este catalogat astfel, de ex.. poti sa te gandesti si la alte situatii.
In general, cand deschizi gura te prezinti in primul rand pe tine.
Este bine sa te obisnuiesti sa nu critici oamenii in absenta lor.. macar pentru simplul fapt ca nu esti in locul lor si trebuie sa le dai un drept la replica.
Daca vrei sa te porti cu intelepciune, vorbeste intotdeauna pe ceilalti de bine. Vei castiga increderea prietenilor si simpatia dusmanilor.
|
nu ma refer la catalogat, departe de mine asta. uite noi 2 stam de vorba si ma intrebi ce parere am de Y. nu ma intrebi ca sa avem ce barfi sau sa facem caterinca, si vrei sa stii ce parere am. raspunsul meu va fi sincer, si propria mea parere, fara sa fie nimic fals sau fatarnic in spatele raspunsului.
eu deobicei fac rad de mine, si incerc sa nu fiu ceea ce nu sunt.
de asta am pus aceasta intrebare. uite cat se subtire e firul dintre ele. tu spui ca critic deci nu-mi spun parerea. ai dreptate, dar daca imi este o persoana antipatica, sau mai stiu eu cum e mai bine s-o mint ca sa fiu simpatica? offff.... greu sa aflii unde te afli intre cele 3 ipostaze, si pot s-o adaug pe cea spuna de tine ca fiind a 4-a: critica.