"Cei care ne conduc"
>>>Unde este inteleptul? Unde este dreptul?
Unde este carmuitorul cu frica de Dumnezeu? <<<
Poporul meu este asuprit de niște copii, și femeile domnesc peste el. Poporul meu! Cei care te conduc te rătăcesc și te abat de la calea pe care tu mergi.
Domnul Se ridică la judecată și stă ca să judece pe poporul Său.
Domnul intră la judecată cu bătrânii și cârmuitorii poporului Său și zice: "Voi, voi ați pustiit via Mea și prada luată de la cei sărmani se află în casele voastre.
Pentru ce ați zdrobit pe poporul Meu și ați sfărâmat fața celor sărmani?" zice Domnul Dumnezeu Savaot.
Am devenit un atelaj eterogen care e manat de "oameni" nepriceputi, de unii care s-au lasat ademeniti de vorbe desarte. Iisus Hristos in pustie, cand satana incerca sa-L cumpere, oferindu-i toate bogatiile lumii (de parca ar fi fost ale lui), i-a dat masura puterii Lui si i-a spus:
"Din nou diavolul L-a dus pe un munte foarte înalt și I-a arătat toate împărățiile lumii și slava lor.
9. Și I-a zis Lui: Acestea toate Ți le voi da Ție, dacă vei cădea înaintea mea și Te vei închina mie.
10. Atunci Iisus i-a zis: Piei, satano, căci scris este: "Domnului Dumnezeului tău să te închini și Lui singur să-I slujești".
Dincolo de faptul in sine, ramane exemplul, exemplu pe care unii (si in primul rand cei ce s-au dorit mai mari peste popoare si treburile dinlauntrul lor) nu-l iau in considerare. Caci tot ce a facut Iisus Hristos, a facut cu un scop precis: acela ca noi, cei ce ne consideram aiLui, sa invatam din exemplele Lui si sa facem si noi asemenea. "Mergi de fa si tu asemenea" spune la un moment dat Iisus Hristos. "Cati in Hristos v-ati botezat in Hristos v-ati si imbracat". Ce haine purtam astazi?
Last edited by marioad24; 22.01.2010 at 09:51:42.
|