Citat:
În prealabil postat de AteulCelRau
Pentru mai mult de 1 milliard de oameni, mancarea si apa de care duc lipsa conteza mai mult decat spiritualitatea, si ce te face sa crezi ca spiritualitatea e exclusiva religiei? Eu sincer sunt spiritual far religie, plus ca a scazut criminilitatea in ultimii ani mai ales in romania, acum cu criza a mai crescut un pic, dar nu se compara cu ce era dupa revolutie.
|
nu m-am facut inteles nu vorbeam de segmentul de populatie care nu isi poate satisface nici nevoile de baza, normal cand esti flamand nu te gandesti la salvarea balenelor albastre, nu vorbim aici de extreme, pt ca tot pe acesti oameni nu-i ajuta cu nimic acceleratorul de particole care papa miliarde de euro si nici faptul ca omul a ajuns pe luna
Dupa revolutie a fost o perioada de haos, dar la modul general criminalitate, terorism, violenta exista, din pacate..
Da poti fi spiritual si fara credinta dar e o spiritualitate care-ti face rau, vezi marturiile celor care au practicat anumite meditatii orientale,
apoi spiritualitatea fara Dumnezeu e un non sens ce inseamna pt dumneata a fi spiritual, ati hrani sufletul? cu ce cu filosofie? noi ne hranim sufletul cu Harul lui Hristos, har care dinafara nu se poate cunoaste, doar dupa ce ai experimentat pacea Lui iti dai seama de adevarata valoare a credintei, de aceea e total aiurea ca un ateu sa vorbeasca despre credinta, e inafara cunoasterii lui pt ca nu a experimentat credinta,
Si la urma urmei, voi sunteti cu sloganul "libertate de constiinta" si tot voi ii atacati pe cei care cred ca suntem mai mult decat o carcasa de carne, voi sustineti sus si tare paradele gay si blamati manifestarile religioasa intr-un stat majoritar crestin
Eu cred ca daca ateii ar fi majoritari, ar darama bisericile cu buldozere si ar impusca crestinii in plina strada si zic asta deoarece se vede ca si minoritari sunt agresivi