View Single Post
Vechi 17.01.2010, 18:21:17
Ioan-Victor
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
decat sa ma "TREZESC" si sa ajung sa spun ca e bine sa faci un copil doar ptr a-ti impli o dorinta(ca sa nu zic capriciu) prefer sa mor tanara.

nu stiu ce varsta aveti, nu stiu daca sunteti parinte sau nu, si cel mai important: nu stiu daca ati crescut fara un parinte si l-ati dorit. probabil ca nu, altfel nu ati fi vb asa.

stiti ce inseamna sa vina tata acasa, de ajunul craciunului, incarcat cu bunatati, sa-si ia copii pe genunchi si plini te bucurie sa le imparta darurile iar tu, copil fiind,sa stai cu ochii plini de lacrimi si sa vezi scena si sa intrebi:Doamne, oare eu de ce nu am un tata care sa ma ia in brate si sa imi dea si mie ceva, macar o portocala?
cunoasteti durerea unui astfel de copil?
sau nu are nici o impotanta, la gunoi cu ea, important e ca mama sa isi satisfaca dorinta, sa nu fie singura(un partener se gaseste mai usor decat un parinte)
stiti ce insemna sa stai singura, in sesiune in statie de tramvai iar in fata ta sa vezi un tata cu fiica sa studenta, cum o saruta pe frunte si ii zice:draga tatii, spune-mi ce mai faci, cum te descurci? si o ia in brate iar tu sa te intrebi"Doamne, oare de ce n-am parte si eu de bucuria asta?"

mi-au dar lacrimile cand am citit postarea unui femei care isi rabda sotul egosit doar ptr a nu-l lipsi pe copilul ei de prezenta tatalui sau.

cred ca atunci cand concepi un copil trebuie sa te gandesti, in primul rand, la binele lui care trebuie sa primeze binelui tau
Si eu am trait sentimentele astea si de asta am sustinut ca e extrem de egoist gestul...Si daca moare femeia aia oare a cui mai ramane copilul? Asa s-a intamplat la mine si acum sunt singur pe lume...Puteti sa intrebati orice om crescut de un singur parinte si o sa va spuna ca nu a fost usor prin ce a trecut si inca mai trece...

Last edited by Ioan-Victor; 17.01.2010 at 18:38:08.
Reply With Quote